Защо обучението по английски е трудно?

Английският език е един от най-популярните и изучавани езици в света. Въпреки това, за много хора обучението по английски може да бъде трудно и предизвикателно. В тази статия ще проучим някои от най-често срещаните причини, поради които обучението по английски може да бъде трудно, както и как Fast ForWord може да помогне в този процес.

 

Непознати правила на граматиката и изключения

 

Английският език има сложна граматика с много правила и изключения. Например, изучаващите често се сблъскват с изключения на правилата за спрягане на глаголи или правилата за употреба на артикли. Тази сложност може да затрудни усвояването на правилната граматика.

 

Богатство от лексика и изрази

 

Английският разполага с обширен лексикон, включващ много синоними и изрази, които често имат различни значениe в зависимост от контекста. Това може да създаде затруднения при разбирането и използването на правилния израз.

Необходимост от добро слухово и речево възприемане

 

Добро слухово и речево възприемане са от съществено значение за успешното обучение по английски. Децата, които имат трудности с тези умения, може да се сблъскат с трудности в разбирането на изреченията и изразите.

 

Ограничено време за учене

 

За много хора, особено за заетите работещи или учещи се деца, времето за учене може да бъде ограничено. Това може да затрудни процеса на осъществяване на напредък в езиковото обучение.Историята на Fast ForWord

Мозъчна пластичност за обучение и терапия. История на създателите доктори Мерзеник, Талал, Дженкинс и Милър. Основни ползи от обучението чрез Fast ForWord.

Fast ForWord – решение за успешно обучение по английски

 

Fast ForWord е научно обоснована програма, предназначена за подобряване на ученето по английски и развитие на когнитивните умения. Системата се фокусира върху развитието на слуховото възприемане и речевата разбираемост, което подпомага бързото усвояване на езика.

 

Fast ForWord използва иновативни упражнения, които стимулират мозъчната активност и помагат на учениците да подобрят слуховите си умения, лексиката и граматиката. Това ги прави по-успешни и уверени в комуникацията си на английски.

 

Индивидуалният подход е ключът към успех

 

Fast ForWord предоставя персонализирано обучение, съобразено със специфичните нужди на всеки ученик. Това осигурява постигането на максимален успех и надеждна подкрепа за деца и възрастни със затруднения в обучението.

 

Изберете Fast ForWord за успешно обучение по английски и усъвършенстване на когнитивните умения. Запишете се сега и си дайте възможността да изгради здрави основи за успешно бъдеще в ученето и развитието си.За нас
Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…
Абониране
Виж още

За нас

Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…

Услуги

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord