Закъснели ли сте с английския? Как Fast ForWord ще ви помогне да успеете?

Ако чувствате, че сте закъснели с ученето на английски език и ви се струва, че никога няма да го овладеете, не се отчайвайте! Fast ForWord е иновативна програма за обучение, която е специално създадена, за да ви помогне да постигнете успех в ученето на английски, дори ако сте се затруднявали до този момент.

 

Защо е трудно да научите английски?

 

Много хора изпитват затруднения при ученето на английски език поради няколко причини. Една от тях е комплексността на граматиката и синтакса. Разнообразните времена, правилата за правопис и сложната граматика често могат да бъдат объркващи.

 

Произношението на английски също може да представлява предизвикателство. Различните акценти и фонетични разлики могат да затруднят правилното произношение на думите и разбирането на речта.

Историята на Fast ForWord

Мозъчна пластичност за обучение и терапия. История на създателите доктори Мерзеник, Талал, Дженкинс и Милър. Основни ползи от обучението чрез Fast ForWord.

Fast ForWord – Вашият персонален помощник за английски

Fast ForWord използва научни изследвания и иновативни технологии, за да ви предостави персонализирана обучителна програма, съобразена с вашите нужди и темп на учене.

Ускорено учене с Fast ForWord

Едно от най-големите предимства на Fast ForWord е ускореното учене. Програмата активно стимулира мозъчната активност и развива когнитивните умения, което ви помага да се справите по-бързо с ученето на нови думи, граматика и синтакс.

Подобрете произношението си

С помощта на аудиотерапията, Fast ForWord ви помага да подобрите произношението си и да разбирате по-лесно речта на другите. Това умение е от ключово значение, когато се опитвате да се комуникирате на английски език.

Персонализирано обучение

Fast ForWord анализира вашите затруднения и предоставя персонализирана обратна връзка и упражнения, съобразени с вашите нужди. Това ви позволява да учите в собствения си темп и да се фокусирате върху областите, в които имате най-голяма нужда от подобрения.

Когато Fast ForWord помага, успехът следва

 

С Fast ForWord имате възможността да надминете затрудненията си и да постигнете успех в ученето на английски език. Независимо дали сте начинаещ или напреднал ученик, програмата Fast ForWord ще ви помогне да развиете увереност и ефективност в общуването на английски.

 

Не чакайте повече! Запишете се сега и изпробвайте Fast ForWord за да разкриете своя потенциал и да преодолеете затрудненията с английски език. Вашата кариера и личен успех ви очакват!

За нас
Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…
Абониране
Виж още

За нас

Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…

Услуги

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord