Тайните на учените от Кеймбридж за Fast ForWord

Индивидуален подход

 

Още една тайна на Fast ForWord е индивидуалният му подход към обучението. Програмата анализира специфичните нужди на всеки ученик и предоставя персонализирана обратна връзка и упражнения, съобразени с техните затруднения. Така децата и възрастните могат да учат в собствения си темп и да преодоляват трудностите си.

 

Аудиотерапията

 

Една от основните тайни на Fast ForWord е аудиотерапията. Програмата се фокусира върху развиването на слуховото възприемане и разбиране на речта, което е съществено за подобряване на произношението и разбирането на езика. Този метод се основава на принципите на невропластичността, което означава, че мозъкът може да се променя и развива дори и след детската възраст.

 

Fast ForWord съчетава научноизследователска работа с иновативни технологии, за да предостави единствена по рода си програма за обучение. Тайните на учените от Кеймбридж са ключът към ефективността на тази система, която помага на децата и възрастните да преодолеят трудностите при ученето на език и да постигнат успех. Заповядайте в света на Fast ForWord и открийте нови възможности за образование и развитие.

Историята на Fast ForWord

Мозъчна пластичност за обучение и терапия. История на създателите доктори Мерзеник, Талал, Дженкинс и Милър. Основни ползи от обучението чрез Fast ForWord.

Fast ForWord е програма за обучение, която променя начина, по който децата и възрастните учат. Но как успява тази програма да постигне толкова впечатляващи резултати? Тайните на учените от Кеймбридж, които стоят зад Fast ForWord, са ключът към успеха на тази иновативна технология за учене.

 

Изследванията от Кеймбридж

 

Fast ForWord е резултатът от години научни изследвания и работа от екип от Кеймбриджкия университет. Учените там създадоха програмата с цел да разработят ефективен начин за преодоляване на затрудненията при ученето, особено по отношение на езиковите умения и когнитивните процеси.

 

Работа с мозъчната активност

 

Тайната на Fast ForWord е в неговата способност да стимулира мозъчната активност. Програмата предоставя упражнения, които насърчават мозъка да работи по-ефективно и да развие когнитивните умения. Това подпомага ускоряване на обработката на информацията, подобрява паметта и вниманието и улеснява ученето.За нас
Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…
Абониране
Виж още

За нас

Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…

Услуги

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord