Индивидуално обучение по математика чрез MATHia

МАТЕМАТИКА ЧРЕЗ MATHIA

Фокусирайте се върху индивидуалните нужди на вашите учениците. Доверете се на нашия метод, съобразен с различните стилове на учене при всеки ученик.

Създайте на учениците успешно математическо изживяване, като едновременно с това получавате обрата връзка и оценка в реално време, неща от които се нуждаете за да разберете какво са научили и от каква помощ имат нужда. MATHia, нашият интелигентен математически софтуер с много награди е проектиран да подкрепя учениците и дава оценка с дълбоко разбиране.

Нашият американски партньор – Carnegie Learning е събрал екип от изследователи, педагози и учени, които да разработят математическа програма, в чиято основа стоят, както техни, така и множество други изследвания.

Създавайки MATHia, те успяват да обхванат целия задължителен материал по математика от 1-ви до 12-ти клас в образователната система по един нов и иновативен начин. Включени са различни стратегии за учене, които да стимулират учениците да бъдат самостоятелни и активни. MATHia има вграден интелигентен алгоритъм, който се адаптира към възможностите на ученика, разкрива неговите силни страни и предизвикателства, като предприема необходимите действия за да помогне на ученика да нпредне, а на учителя да даде навреме обратна връзка.

Дайте шанс на детето си да се докосне до истинския свят на математиката.
Осигурете му негов личен учител по математика, който да го напътства.

Проблеми, които MATHia решава:

Очаквайте скоро!
Имате интерес?
Свържете се с нас като попълните формата
Конкурентни предимства,
видеа и пояснения: