Neuro English
Научи английски като роден!

Интерактивни курсове по английски за деца и ученици

Online individual English language course for children and students

Онлайн уроци по английски език за деца и ученици

Иновативното обучение по английски език в NSCenter се базира на най-новите открития в областта на невронауката и образователните технологии. Ние предлагаме един изцяло нов интерактивен метод на обучение, чрез който децата овладяват езика ефективно, докато се забавляват и подобряват когнитивните си умения.

Нашият интерактивен онлайн курс по английски за най-малките не се базира на механично наизустяване на информация. Вместо това, програмата ни пресъздава процеса на научаване на майчиния език – чрез оформяне на звукови карти в мозъка, разпознаване на фонемите и декодиране на думите.

Процесът протича под формата на игра и се развива изцяло чрез метода на пробата и грешката – без стрес, без напрежение и изцяло персонализирано според темпото на всяко дете.

В резултат, децата се научават да говорят уверено и без акцент – точно така, както говорят майчиния си език.

Иновативен софтуер Fast ForWord, подходящ за всяко ниво

Нашите курсове по английски език за деца се реализират чрез специализирания софтуер Fast ForWord, който е създаден от учени от елитни американски университети.

В началните нива, освен лексика и граматика по английски език за деца, тази програма подобрява над 40 когнитивни умения. Сред тях са памет, концентрация, екзекутивни функции и продължителност на фокуса.

В първото си ниво, програмата Fast ForWord се състои от думи на английски за деца, представени по интересен и интерактивен начин.

Курсът е подходящ за абсолютно начинаещи, включително деца в детската градина на възраст от 5-6 години. Единственото изискване е те да могат да играят на компютърна анимационна игра с мишка и слушалки или на iPad таблет.

Програмата е подходящ дори и за деца в началните групи на детската градина, тъй като се напасва на темпото, с което най-малките попиват знания.

Съчетаване на учене с игра

Ние знаем колко трудно е изучаването на чужд език, когато материалът не е поднесен персонализирано. Ето защо, уроците по английски език за малки деца трябва да са със специален подход, в който задължително има и забавление.

Границата на обучението не е в класната стая. Дори и да не е присъствено, то е под наблюдението на ментор и представя английския език по занимателен начин. Така всяко дете е стимулирано да получава нови знания, докато се забавлява.

Нащите индивидуални уроци по английски за деца онлайн са под формата на анимационни игри. Чрез тях учениците преминават през различни упражнения, развиващи слуховата обработка, концентрацията и паметта на децата.

96% от родителите са доволни от обучението, тъй като децата им разбират по-добре смисъла на думите, четат гладко и пишат домашните си по-бързо.

Не на последно място – нашите онлайн уроци по английски за деца могат да се провеждат по всяко време и от всяко място по забавен, интерактивен и пригоден спрямо детските умения начин.

Онлайн курсове по английски за деца

Чрез програмата Fast ForWord предлагаме английски език за деца от 5 до 12 годишна възраст.

В началото децата научават азбуката по забавен и интерактивен начин, като постепенно се запознават с думите и тяхното значение.

Чрез този курс по лесен и забавен английски за деца се поставя основата на лексиката и граматиката в английския език.

Онлайн курсове по английски за тийнейджъри

Чрез специализирания софтуер Fast ForWord и Reading Assistant, както и с груповите занятия с учител по английски език, този курс по английски за ученици на възраст между 13 и 19 години разширява знанията и ги подготвя кандидат-студентски изпити.

Курсът по английски език за деца и ученици предлага индивидуално и интензивно обучение спрямо изискванията за различни видове сертификати – SAT, Toefl и други.

Често задавани въпроси

Желателно е преди да се започне обучение при нас всеки ученик да направи тест за оценка на нивото по английски език чрез нашата система. По този начин обективно ще може да се следи прогреса и постигнатите резултати.

Обучението чрез Fast ForWord се основава на американската образователна система и се измерва чрез мерни единици Lexile и ATOS, в които има 135 нива на владеене на английски език.

Съществуват таблици за приравняване към Общата европейска референтна езикова рамка (CEFR), в която има 6 нива на владеене на английски език. Поради по-прецизния начин на измерване чрез Lexile и ATOS, “нивото” в нашата система е условно спрямо нивата в CERF – A1, A2, B1, B2, C1 и C2.

Това приложение за учене на английски разполага с интелигентен алгоритъм, който се адаптира спрямо възможностите и уменията на ученика. Следователно, ако той е усвоил добре материята, програмата го пуска по-бързо напред и го запознава друга част от английската граматика.

Колко време отнема преминаването на едно ниво зависи изцяло от ученика – от неговата мотивация, ангажираност, знания, умения, времето и усилията, които ще отделя за своето обучение и развитие.

Едно ниво може да бъде преминато както за 1-2 седмици (4-6 седмици типично време), така и за 2-3 месеца.

Обикновено в специализирано езиково училище за преминаване на едно ниво са необходими между 110 до 220 часа интензивно обучение. Същевременно, повечето частни уроци по английски за деца обещават, че преминаването на едно ниво е от 3 до 9 месеца или дори година.

Чрез стандартното индивидуално обучение при нас учениците получават минимум 48 учебни часа на месец. При интензивно обучение може да получат до 100 часа на месец. Тоест, в зависимост от тяхната мотивация и ангажираност, от B1 те могат да достигнат ниво B2 за 2 до 4 месеца.

Колко струва преминаването на едно CERF ниво зависи от времето, в което ученикът ще се ангажира с обучителни дейности. Нашето обучение е индивидуално и работим на месечен абонамент.

Таксите са на календарен месец от първо до последно число на месеца, а не на ниво, защото системата се адаптира според индивидуалните възможности на ученика.

Когато клиент направи регистрация си след 10-то число на месеца, платеният абонамент се счита за следващия календарен месец. Клиентът може да започне обучението си веднага, без да чака следващия месец, като периодът до края на текущия месец е бонус за клиента.

Таксите подлежат на промяна и тяхната актуална стойност е на страницата за съответната услуга. Те се заплащат авансово преди началото на обучителния период.

Ако погледнете отговора на “За колко време се преминава едно ниво по английски език?”, до голяма степен ще си отговорите и на този въпрос.

Разговорно ниво на езика може да бъде B1, B2, C1 и C2, в зависимост от това какво е началното ниво на записаното дете и кое е нивото, което има за цел да постигне.

English through Fast ForWord and therapy through Fast ForWord

Защо да изберете курс по английски за деца и ученици в NSCenter?

Какво ще получи детето ви?

Online individual English language course for children and students
Online individual English language course for children and students

Какво ще постигне детето ви?

Цени

Сумата за съответния период се заплаща авансово.

1 месец

450 лв
 • 450 лв/месец
 • 100% онлайн
 • По всяко време, от всяко място
 • 48 часа - FFW, RA, Ментор
 • Индивидуално обучение
 • Собствено темпо
 • 8 x Групови занятия

Забележки:

 1. Месечният абонамент е за календарен месец – от 1-во до последно число на месеца.
 2. Тази точка важи само за нови клиенти! При плащане след 10-то число, платеният абонамент се счита за следващия календарен месец, а времето до края на текущия месец е бонус за нашите ученици.
 3. Промоционалната цена е валидна до Юни 2023 г. включително.

2 ученика

499 лв
 • 249 лв/месец/ученик
 • 100% онлайн
 • По всяко време, от всяко място
 • 48 часа/ученик - FFW, RA, Ментор
 • Индивидуално обучение
 • Собствено темпо
 • 2 x 8 x Групови занятия

3+ ученика

699 лв
 • 233 лв/месец/ученик
 • 100% онлайн
 • По всяко време, от всяко място
 • 48 часа/ученик - FFW, RA, Ментор
 • Индивидуално обучение
 • Собствено темпо
 • 3 x 8 x Групови занятия

3 месеца

699 лв
 • 233 лв/месец
 • 100% онлайн
 • По всяко време, от всяко място
 • 144 часа - FFW, RA, Ментор
 • Индивидуално обучение
 • Собствено темпо
 • 24 x Групови занятия

Забележки: Промоционалната цена е валидна до Юни 2023 г. включително.

В цените е начислен ДДС. Сумата се заплаща онлайн или по банков път след регистрация.

Системата Fast ForWord – доказана чрез научни изследвания в най-престижните американски университети

Мнения на наши ученици
Maria A. Hristova
Maria A. Hristova
Прочетете повече
Аз съм случаен клиент, използвам Neuro English от два месеца за моите две деца. Проучвах варианти за по-индивидуален подход, без да се "влачим до безкрай" по курсове и дълги занимания, защото децата се прибират в 17:30 часа от у-ще и не искам да им обсебвам живота само с учене. 📚Методът и преподавателите (менторите) са супер! Тази обучителна система ми беше препоръчана от логопед с идеята да подпомогнем знанията на по-малкия ни син в обучението по английскии език. Оказа се страхотна находка, записах и по-голямото дете, което е 4-ти клас и по принцип доста добре се справя с езика за възрастта си. Изключително занимателна платформа със стимулиращи интереса на децата упражнения, мотивиращи стимули и признания за положения труд.
Мартин Петров
Мартин Петров
Прочетете повече
Гарантирано най - детайлният и подробен тест, който някога съм правил. Минавал съм и IELTS, но дори не бих ги сравнявал двата. Този тест ми даде много по обективна картина къде се намирам по критерии, които са много важни и на които не бях обръщал внимание преди. Един от тях е чуването на звукове и чуването с разбиране. След теста и програмата, доста по - лесно се справям в комуникацията, дори с Ирландци и Индийци. Отделно от теста, програмата ми помогна да разширя значително речниковия си запас с Английски думи. Да преодолея силно осезаемия акцент с който говорех, както и започнах да звуча доста по - "native", по време на разговор
Лика Роква
Лика Роква
Прочетете повече
Изключтелно доволна съм от програмата и обучението по английски за деца в Европейски Център по Невронауки. Дъщеря ми (5 г) успя в рамките на три месеца да започне да изговаря "г", "к", "д", с които изпитваше затруднения. Това умение се пренесе и в умението да изговаря други звуци от Български език и Грузински език, които са и родни. Отвъд това, започна много по - добре да чува и повтаря нови думи с правилно произношение. Успя да подобри словореда и граматиката, както докато говори на английски, така и на български и грузински. Препоръчах програмата на всичките ми приятелки за техните деца и до момента, всички имат подобни резултати.
Ваня Маринова
Ваня Маринова
Прочетете повече
Горещо препоръчвам Neuro English/Therapy на всички, които искат да говорят и разбират свободно английския език. Учите, когато имате възможност, по колкото пъти искате и най-важното е, че получавете човешко отношение, помощ и стимул да вървите напред. Работата ми изисква много добро ниво на писмен и говорим английски език. Не съм първата, нито поледната, която има проблем с тъй наречената езикова бариера. Дълго време търсих курс, който да ми помогне да реша този проблем. Съвсем случайно попаднах на реклама във фейсбук на Neuro English/Therapy. В първият момент го подминах с думите „поредната реклама“. След няколко дни отново се натъкнах на същата реклама и реших да разгледам какво предлага. Първото нещо, което ми хареса беше, че е изцяло онлайн. Фактът, че програмата е насочена изцяло към слушане с разбиране ме грабна.
Боряна Валешкова
Боряна Валешкова
Прочетете повече
“За много кратко време наистина започнах да чувам английската реч и да разбирам.”
Когато попаднах на системата търсех начин да развия специално умения за слушане с разбиране. До тогава, всеки път когато ми се налагаше да слушам английска реч, имах усещането, че оглушавам.
Вдъхнових се и записах и двете ми дъщери, и мога да споделя, че съм впечатлена от резултата. Едната говори свободно, а другата, тя е и доста по-малка, разбира и реагира на езика. “Препоръчах системата на много мои познати и от всички, които се престрашиха да играят игри получих изключително позитивна обратна връзка, включително и че си почиват докато учат.” Ученето чрез игри за нас си беше истинско забавление, а често си правехме и състезания кой до къде е стигнал и кой ще завърши нивото пръв.
...
Зорница Начкова
Зорница Начкова
Прочетете повече
За 20 години и 5 неуспешни опита, най-накрая с NeuroEnglish успях да науча английски език!
От 20 годишна се мъча да науча английски език, в училище съм учила френски и руски. Сега двадесет години по-късно и пет неуспешни опита по курсове, вече обезверена случайно попаднах на реклама на NeuroEnglish. Замислих се, че всъщност най-добрия начин е да го учиш като роден език и се записах.
“Такъв курс не съм срещала досега.”
Месеците минаха толкова неусетно и интересно, не усещам никакво притеснение или напрежение както на предишните курсове. С лекота се справям с домакинство, две деца, работа на смени и NeuroEnglish, че даже не мога да повярвам. “Системата и организацията са направени перфектно, като добре смазана машина.” А менторите ми Зейнеп и Марина са невероятни! Млади, знаещи и винаги и по всяко време до теб, вдъхновяващи, позитивни и даващи желание за знания от цялото си сърце!
Благодаря ви, че ви има!
Йордан Йорданов
Йордан Йорданов
Прочетете повече
... Слушане. Само за две седмици усещането ми за звуковете в английския се промени коренно. В началото ясно се отчете, че имам трудностите с разпознаването звукове и кратки думи при изкарването им от контекст. Усещането за езика, коренно се променя (не само за английския). Навик. Курсът ми помага да упражнявам всеки ден правилен английски и да получавам мигновена обратна връзка при грешки. С модула Reading Assistant лесно може да се „препрограмират“ погрешно заучено произношение. При груповите занимания се обръща внимание на граматика и на „жива“ обратна връзка, която допринася за увереността, че не само софтуерът те разбира. 😊 Присъствието на менторите помага много и качеството на комуникация с тях и екипа е впечатляващо. ...
инж. Лиза Петкова
инж. Лиза Петкова
Прочетете повече

Впечатления от обучението в образователен център Карнеги към Европейски център по невронауки.

Изключително ми е приятно и забавно да уча Английски език по този метод!

Подходът е игрив, развива се наблюдателност, точност, бързина, съобразителност и чуваемост на думи, изрази, команди.

Има свобода на избор за време, място и продължителност на обучението.

Харесва ми начинът, по който Марина като ментор поднася информацията и че е винаги насреща! Благодаря и на Зайнеп, макар да имахме само няколко срещи! Чудесни са като ментори!

Харесва ми ученето на Английски език с помощта на Fast ForWord и Reading Assistant.

Учене чрез забавление!

Предишна
Следваща