Бизнес английски

Тестове и курсове по бизнес английски

Neuro English
Научи английски като роден!
Business English - corporate training and assessments
English through Fast ForWord and therapy through Fast ForWord

Корпоративни курсове по английски език

Какво може да получи бизнеса?

Изучаването на английски език може да бъде 100% онлайн или хибриден вариант, присъствено с посещение на територията на фирмата за груповите занятия, които се провеждат един или два пъти седмично.

Нашето предложение включва:

 • 40 часа месечно индивидуално обучение чрез програмите Fast ForWord и Reading Assistant. Индивидуалната част от обучението може да се провежда по всяко време и от всяко място. Чрез индивидуалната част на обучението, всеки ученик има собствено темпо, което е съобразено с неговите умения, знания, мотивация и ангажираност.
 • 8 часа месечно за групови занятия, които могат да се провеждат онлайн чрез Microsoft Teams или присъствено чрез посещение на територията на фирмата.

Чрез програмата Fast ForWord можете да научите лексиката и граматиката от ниво A0 до C2, като в допълнение се подобряват над 40 когнитивни умения като памет, фокус, увереност, вземане на решения и т.н.

Програмата Reading Assistant допринася за научаване на нови думи и знания, правилно произношение и говорене без акцент, четене и слушане с разбиране.

Допълнително предлагаме индивидуални уроци, които могат да се провеждат онлайн или присъствено.

Също така, нашето обучение е приложимо за деца и освен на вашите служители, може да го предлагате на членовете на техните семейства, като част от HR програмата за мотивиране и задържане на служителите.

Поради факта, че Fast ForWord масово се използва в училища, той има много добре развита система за доклади, чрез която обективно се вижда прогреса, участието, мотивацията и ангажираността на всеки един ученик.

Какво ще получите?
 • Тест за оценка на езиковите умения по английски език

 • Индивидуално обучение по английски език на служителите

 • Интензивно обучение по английски език на служителите

 • Специализирани обучения по бизнес английски език спрямо конкретните нужди

 • За членове от семействата на служителите:
  • Индивидуално обучение по английски език

  • Терапия чрез Fast ForWord на деца с обучителни проблеми

Business English - corporate training and assessments

Бизнес английски - корпоративно обучение и оценки

Създайте програма за обучение и оценяване, която отговаря на вашата организация и вашите бизнес цели. Ние работим с бизнеса, образователните институции и правителствата, осигурявайки практическо и ангажиращо обучение и оценяване.

Чрез нашите американски партньори Carnegie Learning, Scientific Learning и системата Fast ForWord, ние предоставяме обучения по английски език, програми за професионални комуникационни умения и оценки. Нашите решения за обучение се предоставят лице в лице или онлайн от квалифицирани експерти.

Нашите курсове са подходящи за професионалисти в различни роли и на различни етапи от тяхната кариера, както и за студенти, наскоро завършили, преподаватели и висши ръководители.

Ние ще работим с вас, за да разберем вашите организационни цели, да идентифицираме пропуските в уменията и да създадем учебна програма, която да отговаря на вашите срокове, бюджет и процеси.

Вие създавате своя персонализирана програма за обучение:

 1. Консултация: Съвместно ще идентифицираме пропуските в уменията и учебните цели за вашата организация.
 2. Планиране: Заедно ще създадем персонализирани програми за обучение на вашите служители.
 3. Доставка: Нашите опитни ментори по английски ще проведат обучението – индивидуално чрез помощта на Fast ForWord и Reading Assistant, а за груповите занятия онлайн чрез Microsoft Teams или присъствено чрез посещение на територията на фирмата ви.
 4. Оценка: Чрез нашата система за управление, доклади и оценки, ще измерим прогреса в знанията на служителите ви, чрез което ще отчетете ползите от обучението и възвръщаемостта на инвестициите (ROI).

Присъединете се към милиони учащи се по целия свят, за да видите практически резултати и промяна в поведението на работното място.

Всички наши специално разработени курсове за обучение включват:

 • 100% онлайн обучение или смесено.
 • Обучение, което се фокусира върху специфични умения, свързани с работното място.
 • Проследяване на нивото на обучение и възвръщаемостта на инвестициите.
Често задавани въпроси

Всеки желаещ може да започне обучение веднага след като направи регистрация. Обучението е индивидуално и не е необходимо да се изчаква, за да се сформира група или да има определена дата за начало.

Допълнителна информация за курсове по бизнес английски, чиято основа се гради чрез Neuro English, може да намерите тук: Курсове по английски език.

Допълнителна информация за терапията чрез Fast ForWord на деца с обучителни проблеми (дислексия, хиперактивност, дефицит на вниманието и други), може да намерите тук: Терапия чрез мозъчна пластичност.

Business English - corporate training and assessments
Какво ще постигнете?
Запитване за предоставяне на услуги

Направете запитване, като споделите вашите нужди и желания:

Системата Fast ForWord – доказана чрез научни изследвания в най-престижните американски университети

Мнения на наши ученици
Maria A. Hristova
Maria A. Hristova
Прочетете повече
Аз съм случаен клиент, използвам Neuro English от два месеца за моите две деца. Проучвах варианти за по-индивидуален подход, без да се "влачим до безкрай" по курсове и дълги занимания, защото децата се прибират в 17:30 часа от у-ще и не искам да им обсебвам живота само с учене. 📚Методът и преподавателите (менторите) са супер! Тази обучителна система ми беше препоръчана от логопед с идеята да подпомогнем знанията на по-малкия ни син в обучението по английскии език. Оказа се страхотна находка, записах и по-голямото дете, което е 4-ти клас и по принцип доста добре се справя с езика за възрастта си. Изключително занимателна платформа със стимулиращи интереса на децата упражнения, мотивиращи стимули и признания за положения труд.
Мартин Петров
Мартин Петров
Прочетете повече
Гарантирано най - детайлният и подробен тест, който някога съм правил. Минавал съм и IELTS, но дори не бих ги сравнявал двата. Този тест ми даде много по обективна картина къде се намирам по критерии, които са много важни и на които не бях обръщал внимание преди. Един от тях е чуването на звукове и чуването с разбиране. След теста и програмата, доста по - лесно се справям в комуникацията, дори с Ирландци и Индийци. Отделно от теста, програмата ми помогна да разширя значително речниковия си запас с Английски думи. Да преодолея силно осезаемия акцент с който говорех, както и започнах да звуча доста по - "native", по време на разговор
Лика Роква
Лика Роква
Прочетете повече
Изключтелно доволна съм от програмата и обучението по английски за деца в Европейски Център по Невронауки. Дъщеря ми (5 г) успя в рамките на три месеца да започне да изговаря "г", "к", "д", с които изпитваше затруднения. Това умение се пренесе и в умението да изговаря други звуци от Български език и Грузински език, които са и родни. Отвъд това, започна много по - добре да чува и повтаря нови думи с правилно произношение. Успя да подобри словореда и граматиката, както докато говори на английски, така и на български и грузински. Препоръчах програмата на всичките ми приятелки за техните деца и до момента, всички имат подобни резултати.
Ваня Маринова
Ваня Маринова
Прочетете повече
Горещо препоръчвам Neuro English/Therapy на всички, които искат да говорят и разбират свободно английския език. Учите, когато имате възможност, по колкото пъти искате и най-важното е, че получавете човешко отношение, помощ и стимул да вървите напред. Работата ми изисква много добро ниво на писмен и говорим английски език. Не съм първата, нито поледната, която има проблем с тъй наречената езикова бариера. Дълго време търсих курс, който да ми помогне да реша този проблем. Съвсем случайно попаднах на реклама във фейсбук на Neuro English/Therapy. В първият момент го подминах с думите „поредната реклама“. След няколко дни отново се натъкнах на същата реклама и реших да разгледам какво предлага. Първото нещо, което ми хареса беше, че е изцяло онлайн. Фактът, че програмата е насочена изцяло към слушане с разбиране ме грабна.
Боряна Валешкова
Боряна Валешкова
Прочетете повече
“За много кратко време наистина започнах да чувам английската реч и да разбирам.”
Когато попаднах на системата търсех начин да развия специално умения за слушане с разбиране. До тогава, всеки път когато ми се налагаше да слушам английска реч, имах усещането, че оглушавам.
Вдъхнових се и записах и двете ми дъщери, и мога да споделя, че съм впечатлена от резултата. Едната говори свободно, а другата, тя е и доста по-малка, разбира и реагира на езика. “Препоръчах системата на много мои познати и от всички, които се престрашиха да играят игри получих изключително позитивна обратна връзка, включително и че си почиват докато учат.” Ученето чрез игри за нас си беше истинско забавление, а често си правехме и състезания кой до къде е стигнал и кой ще завърши нивото пръв.
...
Зорница Начкова
Зорница Начкова
Прочетете повече
За 20 години и 5 неуспешни опита, най-накрая с NeuroEnglish успях да науча английски език!
От 20 годишна се мъча да науча английски език, в училище съм учила френски и руски. Сега двадесет години по-късно и пет неуспешни опита по курсове, вече обезверена случайно попаднах на реклама на NeuroEnglish. Замислих се, че всъщност най-добрия начин е да го учиш като роден език и се записах.
“Такъв курс не съм срещала досега.”
Месеците минаха толкова неусетно и интересно, не усещам никакво притеснение или напрежение както на предишните курсове. С лекота се справям с домакинство, две деца, работа на смени и NeuroEnglish, че даже не мога да повярвам. “Системата и организацията са направени перфектно, като добре смазана машина.” А менторите ми Зейнеп и Марина са невероятни! Млади, знаещи и винаги и по всяко време до теб, вдъхновяващи, позитивни и даващи желание за знания от цялото си сърце!
Благодаря ви, че ви има!
Йордан Йорданов
Йордан Йорданов
Прочетете повече
... Слушане. Само за две седмици усещането ми за звуковете в английския се промени коренно. В началото ясно се отчете, че имам трудностите с разпознаването звукове и кратки думи при изкарването им от контекст. Усещането за езика, коренно се променя (не само за английския). Навик. Курсът ми помага да упражнявам всеки ден правилен английски и да получавам мигновена обратна връзка при грешки. С модула Reading Assistant лесно може да се „препрограмират“ погрешно заучено произношение. При груповите занимания се обръща внимание на граматика и на „жива“ обратна връзка, която допринася за увереността, че не само софтуерът те разбира. 😊 Присъствието на менторите помага много и качеството на комуникация с тях и екипа е впечатляващо. ...
инж. Лиза Петкова
инж. Лиза Петкова
Прочетете повече

Впечатления от обучението в образователен център Карнеги към Европейски център по невронауки.

Изключително ми е приятно и забавно да уча Английски език по този метод!

Подходът е игрив, развива се наблюдателност, точност, бързина, съобразителност и чуваемост на думи, изрази, команди.

Има свобода на избор за време, място и продължителност на обучението.

Харесва ми начинът, по който Марина като ментор поднася информацията и че е винаги насреща! Благодаря и на Зайнеп, макар да имахме само няколко срещи! Чудесни са като ментори!

Харесва ми ученето на Английски език с помощта на Fast ForWord и Reading Assistant.

Учене чрез забавление!

Предишна
Следваща

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord