1

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ! Вземи 30% отстъпка от 06.12.2023 до 10.01.2024!

*Отстъпката е валидна за всичките ни курсове и е приоложена автоматично.
Дни
Часове
Минути
Секунди

Тестове и курсове по бизнес английски

Neuro English
Научи английски като роден!
Business English - corporate training and assessments
English through Fast ForWord and therapy through Fast ForWord

Корпоративни курсове по английски език

Форма и продължителност на обучението

Нашите курсове по бизнес английски са 100% онлайн и се провеждат в корпоративна среда чрез Microsoft Teams за груповите занятия и софтуерната облачна платформа Fast ForWord за лексика, граматика, нови думи и знания, добро произношение, слушане и четене с разбиране.

В зависимост от програмата на учащите, курсовете по бизнес английски по програмата на NSCenter се провеждат два пъти седмично за груповите занятия и между 3 и 5 пъти седмично за лексика, граматика, нови думи и четене.

Нашето предложение включва:

 • 40 часа месечно индивидуално обучение чрез програмите Fast ForWord и Reading Assistant. То може да се провежда по всяко време и от всяко място. Чрез индивидуалната част на обучението, всеки курсист има собствено темпо, което е съобразено с неговите умения, знания, мотивация и ангажираност.
 • 8 часа месечно за групови занятия, които могат да се провеждат онлайн чрез Microsoft Teams или присъствено чрез посещение на територията на центъра.

Чрез програмата Fast ForWord можете да научите лексиката и граматиката от ниво A0 до ниво C2, което е ключово за употребата на бизнес английски.

Какво ще получите?

 • Тест за оценка на езиковите умения по английски език

 • Индивидуално обучение по английски език

 • Интензивно езиково обучение на служителите

 • Специализирани обучения по бизнес английски език спрямо конкретните нужди

 • За членове от семействата на служителите:
  • Програма за индивидуално езиково обучение

  • Терапия чрез Fast ForWord на деца с обучителни затруднения

Business English - corporate training and assessments

Бизнес английски със силата на невронауката

Системата за чуждоезиково обучение Fast ForWord се базира на най-новите открития в областта на невронауката. Тя предлага бърз, ефективен и безстресов начин за овладяване на чужд език, персонализиран спрямо нивото на обучаващите се.

Програми за обучение и оценяване

Чрез нашите американски партньори Carnegie Learning, Scientific Learning и програмата Fast ForWord, ние предоставяме както обучения по английски език, така и програми за професионални комуникационни умения и оценки.

Ние работим с бизнеса, образователните институции и правителствата, осигурявайки практическо и ангажиращо обучение и оценяване. Нещо повече – нашите решения се предоставят лице в лице или онлайн от квалифицирани експерти.

Програмата Reading Assistant допринася за научаване на нови бизнес термини на английски, говорене без акцент, четене и слушане с разбиране. Допълнително предлагаме индивидуални уроци, които могат да се провеждат онлайн или присъствено.

Обучение, насочени към вашите бизнес цели

Хубавото на курса е, че можете да създадете програма за обучение и оценяване, която да отговаря на вашите организация и бизнес цели.

Уроците по бизнес английски в Европейския център по невронауки са подходящи за професионалисти в различни роли и на различни етапи от тяхната кариера. Студенти, преподаватели и висши ръководители също могат да се доверят на системата на Fast ForWord за своето развитие.

Ние ще работим с вас, за да разберем вашите организационни цели, да идентифицираме пропуските в знанията и да създадем учебна програма, която да отговаря на вашите срокове, бюджет и процеси.

Персонализирана програма за обучение

С нашата програма, вие създавате свой персонализиран план за учене. Целта не е просто по-високо ниво на владеене на езика на теория, а неговото свободно използване – за водене на комуникация, за онлайн срещи и живи разговори в бизнес среда.

Стъпките за планиране и реализиране на курса са:

 • Консултация – съвместно ще идентифицираме пропуските в знанията и учебните цели за вашата организация.
 • Планиране – заедно ще създадем персонализирани програми за обучение на вашите служители.
 • Провеждане на обучението – нашите опитни ментори по английски ще проведат обучението индивидуално чрез помощта на Fast ForWord и Reading Assistant. За груповите занятия онлайн се използва Microsoft Teams, като има опция и за присъствено чрез посещение на територията на центъра ни.
 • Оценка – чрез нашата система за управление, доклади и оценки, ще измерим прогреса в знанията на служителите ви. С тези данни ще можете отчетете ползите от курса и възвръщаемостта на инвестициите (RoI).

Инвестиция в бъдещето с NSCenter

Присъединявайки се към милиони, доверили се на Fast ForWord, вашият бизнес може само да спечели – независимо дали сте записали служителите си на курсове по английски език за корпоративни клиенти или сами сте решили да се обърнете към нас.

Всеки наш специално разработен курс включва:

 • 100% онлайн обучение;
 • Фокусира върху специфични умения, свързани с работното място;
 • Проследяване на нивото на обучение;
 • Анализ на възвръщаемостта на инвестициите.

Развитие на когнитивните умения и самоувереността

В рамките на курса всеки служител развива не само езиковите си умения, но и над 40 други когнитивни умения, сред които:

 • Дългосрочна и краткосрочна памет;
 • Умения за концентрация и фокусиране;
 • Увереност и самочувствие;
 • Умения за вземане на решения и др.

Всички тези умения доказано подобрят резултатите на бизнеса по време на преговори и в ситуации, изискващи не само езикова, но и когнитивна ловкост.

Грижа за служителите и техните семейства

Нашите корпоративни курсове по английски са подходящи за вашите служители и техните семейства, като част от HR програмата за мотивиране и задържане на служителите.

Поради факта, че Fast ForWord масово се използва в училища, той има много добре развита система за доклади. Чрез нея обективно се наблюдават фактори като:

 • Умения;
 • Прогрес;
 • Участие;
 • Мотивация;
 • Ангажираност и др.

Тези метрики могат да се използват ефективно както в развитието на курсистите, така и в обучителните планове на техните семейства.

Допълнителна информация за курсове по бизнес английски, чиято основа се гради чрез Neuro English, може да откриете в описанието на нашите курсове по английски език.

Често задавани въпроси

Всеки желаещ може да започне обучение веднага след като попълни своите данни на мястото за регистрация. Обучението е индивидуално и не е необходимо да се изчаква, за да се сформира група или да има определена дата за начало.

Това е специфична форма на езика, подходяща за бизнес комуникация на английски. Независимо от нишата ви, владеенето на английски е задължителен фактор за успех.

Обикновено езикът се използва в следните ситуации:

 • Провеждане на срещи с клиенти и партньори;
 • Презентации за продажби;
 • Преговори;
 • Бизнес кореспонденция на английски;
 • Бизнес доклади;
 • Резюмета за ръководители и др.

Общият и бизнес английският служат за различни цели, като подходът на обучение и при двата е различен.

Преди да се премине към бизнес английски е важно нивото на общ английски език да е достатъчно високо – B2 и повече.

 • Общият английски език се фокусира главно върху ежедневния разговор и включва използването на основна лексика и граматика. Основава се на по-непринуден тон и е английският, който се изучава в училище. За него не се изисква специална подготовка.
 • Английският език за бизнес (Business English) включва термини, изрази, фрази и специфични правила за комуникация. В една бизнес среща, над 60% от времето се използва общ английски, поради което е важно участниците да имат високо ниво на общ английски. Бизнес английският се използва главно за общуване на английски език в бизнес средите и е с по-професионално звучене. Курсовете по бизнес английски са полезни за хора, търсещи развитие в кариерата си, което би довело до отварянето на врати за нови възможности.

Използването на разговорен бизнес английски е в изключителен плюс при общуване с глобални клиенти, колеги и бизнес партньори.

Изучаването на бизнес английски не е много по-трудно от изучаването на общ английски. Важно е да имате добро ниво по общ английски и основни познания по английски за сферата, в която градите кариерата си.

Използването само речник по бизнес английски не е достатъчно, за да се справяте професионално. Както всяко нещо в живота, нуждаете се от правилния метод, който да се води по вашето темпо на усвояване на материята, а това е Fast ForWord.

Благодарение на програмата, бързо и лесно ще научите нови фрази на бизнес английски, както и да го говорите уверено и без акцент. В края на часовете в NSCenter ще можете да адаптирате езика и комуникацията си към бизнес света и аудиториите, към които е обърнат.

Допълнителна информация за терапията чрез Fast ForWord на деца с обучителни затруднения (дислексия, хиперактивност, дефицит на вниманието и други), може да намерите в нашата услуга за терапия чрез мозъчна пластичност.

Свържете се с нас, за да отговорим на всички ваши въпроси и да планираме стъпките, които ще отведат бизнеса ви, служителите ви и техните близки на едно следващо ниво в развитието им – с помощта на науката и силата ѝ да променя начина, по който учим.

Business English - corporate training and assessments

Какво ще постигнете?

Запитване за предоставяне на услуги

Направете запитване, като споделите вашите нужди и желания:

Системата Fast ForWord – доказана чрез научни изследвания в най-престижните американски университети

logo 1 01.svg
logo 2 01.svg
logo 3 01.svg
logo 4 01.svg
logo 5 01.svg
Мнения на наши ученици
Maria A. Hristova
Maria A. Hristova
Прочетете повече
Аз съм случаен клиент, използвам Neuro English от два месеца за моите две деца. Проучвах варианти за по-индивидуален подход, без да се "влачим до безкрай" по курсове и дълги занимания, защото децата се прибират в 17:30 часа от у-ще и не искам да им обсебвам живота само с учене. 📚Методът и преподавателите (менторите) са супер! Тази обучителна система ми беше препоръчана от логопед с идеята да подпомогнем знанията на по-малкия ни син в обучението по английскии език. Оказа се страхотна находка, записах и по-голямото дете, което е 4-ти клас и по принцип доста добре се справя с езика за възрастта си. Изключително занимателна платформа със стимулиращи интереса на децата упражнения, мотивиращи стимули и признания за положения труд.
Мартин Петров
Мартин Петров
Прочетете повече
Гарантирано най - детайлният и подробен тест, който някога съм правил. Минавал съм и IELTS, но дори не бих ги сравнявал двата. Този тест ми даде много по обективна картина къде се намирам по критерии, които са много важни и на които не бях обръщал внимание преди. Един от тях е чуването на звукове и чуването с разбиране. След теста и програмата, доста по - лесно се справям в комуникацията, дори с Ирландци и Индийци. Отделно от теста, програмата ми помогна да разширя значително речниковия си запас с Английски думи. Да преодолея силно осезаемия акцент с който говорех, както и започнах да звуча доста по - "native", по време на разговор
Лика Роква
Лика Роква
Прочетете повече
Изключтелно доволна съм от програмата и обучението по английски за деца в Европейски Център по Невронауки. Дъщеря ми (5 г) успя в рамките на три месеца да започне да изговаря "г", "к", "д", с които изпитваше затруднения. Това умение се пренесе и в умението да изговаря други звуци от Български език и Грузински език, които са и родни. Отвъд това, започна много по - добре да чува и повтаря нови думи с правилно произношение. Успя да подобри словореда и граматиката, както докато говори на английски, така и на български и грузински. Препоръчах програмата на всичките ми приятелки за техните деца и до момента, всички имат подобни резултати.
Ваня Маринова
Ваня Маринова
Прочетете повече
Горещо препоръчвам Neuro English/Therapy на всички, които искат да говорят и разбират свободно английския език. Учите, когато имате възможност, по колкото пъти искате и най-важното е, че получавете човешко отношение, помощ и стимул да вървите напред. Работата ми изисква много добро ниво на писмен и говорим английски език. Не съм първата, нито поледната, която има проблем с тъй наречената езикова бариера. Дълго време търсих курс, който да ми помогне да реша този проблем. Съвсем случайно попаднах на реклама във фейсбук на Neuro English/Therapy. В първият момент го подминах с думите „поредната реклама“. След няколко дни отново се натъкнах на същата реклама и реших да разгледам какво предлага. Първото нещо, което ми хареса беше, че е изцяло онлайн. Фактът, че програмата е насочена изцяло към слушане с разбиране ме грабна.
Боряна Валешкова
Боряна Валешкова
Прочетете повече
“За много кратко време наистина започнах да чувам английската реч и да разбирам.”
Когато попаднах на системата търсех начин да развия специално умения за слушане с разбиране. До тогава, всеки път когато ми се налагаше да слушам английска реч, имах усещането, че оглушавам.
Вдъхнових се и записах и двете ми дъщери, и мога да споделя, че съм впечатлена от резултата. Едната говори свободно, а другата, тя е и доста по-малка, разбира и реагира на езика. “Препоръчах системата на много мои познати и от всички, които се престрашиха да играят игри получих изключително позитивна обратна връзка, включително и че си почиват докато учат.” Ученето чрез игри за нас си беше истинско забавление, а често си правехме и състезания кой до къде е стигнал и кой ще завърши нивото пръв.
...
Зорница Начкова
Зорница Начкова
Прочетете повече
За 20 години и 5 неуспешни опита, най-накрая с NeuroEnglish успях да науча английски език!
От 20 годишна се мъча да науча английски език, в училище съм учила френски и руски. Сега двадесет години по-късно и пет неуспешни опита по курсове, вече обезверена случайно попаднах на реклама на NeuroEnglish. Замислих се, че всъщност най-добрия начин е да го учиш като роден език и се записах.
“Такъв курс не съм срещала досега.”
Месеците минаха толкова неусетно и интересно, не усещам никакво притеснение или напрежение както на предишните курсове. С лекота се справям с домакинство, две деца, работа на смени и NeuroEnglish, че даже не мога да повярвам. “Системата и организацията са направени перфектно, като добре смазана машина.” А менторите ми Зейнеп и Марина са невероятни! Млади, знаещи и винаги и по всяко време до теб, вдъхновяващи, позитивни и даващи желание за знания от цялото си сърце!
Благодаря ви, че ви има!
Йордан Йорданов
Йордан Йорданов
Прочетете повече
... Слушане. Само за две седмици усещането ми за звуковете в английския се промени коренно. В началото ясно се отчете, че имам трудностите с разпознаването звукове и кратки думи при изкарването им от контекст. Усещането за езика, коренно се променя (не само за английския). Навик. Курсът ми помага да упражнявам всеки ден правилен английски и да получавам мигновена обратна връзка при грешки. С модула Reading Assistant лесно може да се „препрограмират“ погрешно заучено произношение. При груповите занимания се обръща внимание на граматика и на „жива“ обратна връзка, която допринася за увереността, че не само софтуерът те разбира. 😊 Присъствието на менторите помага много и качеството на комуникация с тях и екипа е впечатляващо. ...
инж. Лиза Петкова
инж. Лиза Петкова
Прочетете повече

Впечатления от обучението в образователен център Карнеги към Европейски център по невронауки.

Изключително ми е приятно и забавно да уча Английски език по този метод!

Подходът е игрив, развива се наблюдателност, точност, бързина, съобразителност и чуваемост на думи, изрази, команди.

Има свобода на избор за време, място и продължителност на обучението.

Харесва ми начинът, по който Марина като ментор поднася информацията и че е винаги насреща! Благодаря и на Зайнеп, макар да имахме само няколко срещи! Чудесни са като ментори!

Харесва ми ученето на Английски език с помощта на Fast ForWord и Reading Assistant.

Учене чрез забавление!

Веси Дамянова
Веси Дамянова
Прочетете повече
...Сигурно има хиляди неща, които пропускам, а е важно да споделя. Но вече и без друго стана доста дълго писание. Това, което е важно да отбележа е, че няма „магически метод“, с който да се научи английски. Ако човек не отдели време и усилия, няма никакво значение кой метод, езикова школа или учител ще избере. Лично за мен NeuroEnglish беше най-правилният и най-успешният избор! И съм дълбоко убедена, че именно начинът, по който е структурирана методиката, както и екипът от уникални професионалисти, ми помогна да напредна толкова бързо и ме стимулира да инвестирам време и усилия. Имах късмета случайно да открия точно това, което е най-работещо и най-подходящо лично за мен. Вярвам, че има много хора, за които NeuroEnglish е най-удачното решение да научат английски. Сигурна съм, че си заслужава да опитат. J Искам отново и отново да благодаря на всички от екипа на European Neuroscience Center! Благодаря ви, че сте толкова всеотдайни и прекрасни! Благодаря ви за позитивната енергия, професионализма и будителския дух! Благодаря ви от все сърце!
Предишна
Следваща

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord