Препоръчвам Neuro English на всеки, който иска индивидуален подход в забързаното ежедневие

Отзив от клиент Мария - препоръчвам Neuro English на всеки, който иска индивидуален семеен подход в забързаното ежедневие.

Отзив от клиент Мария

👉 Заслужава си всяка стотинка, минута и отделено усилие!
👉 Възвращаемостта е безценна с NeuroEnglish!
👉 За кратко време (два месеца) децата напреднаха много, особено малкия – той вече разбира много неща, a започна от нулата.
👉 Сега чете и разбира все по-добре.

Аз съм случаен клиент, използвам Neuro English от два месеца за моите две деца. Проучвах варианти за по-индивидуален подход, без да се „влачим до безкрай“ по курсове и дълги занимания, защото децата се прибират в 17:30 часа от у-ще и не искам да им обсебвам живота само с учене.

Английски език чрез Neuro English и Fast ForWord

📚Методът и преподавателите (менторите) са супер! Тази обучителна система ми беше препоръчана от логопед с идеята да подпомогнем знанията на по-малкия ни син в обучението по английскии език. Оказа се страхотна находка, записах и по-голямото дете, което е 4-ти клас и по принцип доста добре се справя с езика за възрастта си. Изключително занимателна платформа със стимулиращи интереса на децата упражнения, мотивиращи стимули и признания за положения труд. 

Родителите регулярно получават доклади (отчети) с обратна връзка за прогреса в обучението и затрудненията в различните области. Системата освен много нови знания допринесе и за подобрена концентрация, както и за повече самочувствие и радост от придобитите нови знания. Всичко е супер, но ако трябва да бъда честна в сърцето на целия процес и система седи човешкият фактор и отличната комуникация между менторите и децата, и техните родители.

Ментори и групови занятия в обучението по английски език Neuro English

Нашият бисер е менторът – Зейнеп, на която сме изключително благодарни и признателни за уникалното отношение и отдаденост по време на консултациите и с двете ни деца. Благодарим ти Зейнеп за топлото отношение и ведрото настроение, с което целеустремено превеждаш децата всеки път в света на английския език докато отваряш нови врати на познанието за тях! 🙏❤

Комбинацията от тези два фактора е много успешна в метода. Най-страхотното е, че менторите се срещат с децата два пъти месечно, за да ги подпомогнат на български и да им обяснят или проиграят с тях игрите, които ги затрудняват, така че те да разберат каквото не им е ясно. Страхотен екип, отдадени на каузата да учат децата и помагат на родителите!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Препоръчвам на всеки, който иска индивидуален семеен подход в забързаното ежедневие. Заслужава си всяка стотинка, минута и отделено усилие! Възвращаемостта е безценна с NeuroEnglish! За кратко време (два месеца) децата напреднаха много, особено малкия – той вече разбира много неща, a започна от нулата. Сега чете и разбира все по-добре с помощта на Зейнеп.

Специални благодарности и весели празници на целия екип! 🎄

Препоръка от Мария А. Христова във Facebook:

https://www.facebook.com/Maria.A.Hristova/posts/10161626771998569

18 Декември 2021

Виж още

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord