С NSCenter на училище

С NScenter на училище

Обучението в училище не винаги е достатъчно. В такъв случай програмите от NSCenter идват на помощ. Запознайте се с тях и как помагат, като кликнете тук.

6 подходящи дейности за хиперактивните деца – как да разпознаете по-фините симптоми?

6 подходящи дейности за хиперактивните деца.

Често асоциираме СДВХ с представата за ученици, на които им е трудно да стоят на едно място, импулсивни са и създават проблеми в класната стая или на публични места.

Вярно е, че много деца с този синдром проявяват тези симптоми, но също така е вярно, че тези признаци не винаги са част от картината.

Как да разпознаем Синдром на дефицит на внимание и хиперактивност с доминиращ симптом на невнимание и какво да правим с него?

Как да разпознаем Синдром на дефицит на внимание и хиперактивност с доминиращ симптом на невнимание.

Популярната представа за Синдром на дефицит на внимание и хиперактивност (СДВХ) е образ на момче, което е хиперактивно и не може да стои на едно място, нарушава дисциплината и е пълно с неправилно насочена енергия. Обаче, много деца със Синдром на дефицит на внимание и хиперактивност не съвпадат с този стереотип и имат по-незабележими симптоми. […]

Fast ForWord при деца с хиперактивност и дефицит на внимание – третиране у дома чрез онлайн програма с висока ефективност!

Fast ForWord при деца с хиперактивност и дефицит на внимание

Детето ви разсейва ли се лесно по време на четене или в учебните часове? В миналото се е смятало, че симптомите на Синдром с дефицит на вниманието и хиперактивност са перманентни и е най-добре да бъдат третирани с лекарства. В днешно време е установено, че в много голям процент от случаите Синдромът с дефицит на […]

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord