„Само за 2 седмици усещането ми за звуковете в английския се промени коренно.“ – Йордан

Обратна връзка и препоръка за обучението по английски 'Neuro English' чрез 'Fast ForWord' от Йордан Йорданов

До

Екипът на Образователен център Карнеги

към Европейски център по невронауки

За мен курсът Neuro English реши едно от най-големите ми притеснения – как да запълня пропуските които имам, като започна от началните нива и в същото време това да стане бързо, лесно и приятно, без да е необходимо да губя време и повтарям неща, които вече знам. Аз използвам и работя с езика, но поради пропуските които имах, използвах английския език ограничено и неуверено.

Софтуерът Fast ForWord

Софтуерът Fast ForWord, който се използва за упражненията много бързо се адаптира към знанията, уменията и възможностите на ученика. Заради предизвикателствата които имах в разпознаването на звукове, започнах с началните нива, за по-малко от месец преминах две и започнах трето ниво. Входният тест !Да! – най-добрият тест, който съм правил. Само от него може да се ориентираш много за системата Fast ForWord.

Историята на Fast ForWord

Мозъчна пластичност за обучение и терапия. История на създателите доктори Мерзеник, Талал, Дженкинс и Милър. Основни ползи от обучението чрез Fast ForWord.

Слушане и чуване. Само за две седмици усещането ми за звуковете в английския се промени коренно. В началото ясно се отчете, че имам трудностите с разпознаването звукове и кратки думи при изкарването им от контекст. Усещането за езика, коренно се променя (не само за английския).

Навик. Курсът ми помага да упражнявам всеки ден правилен английски и да получавам мигновена обратна връзка при грешки.

Reading Assistant и произношение

С модула Reading Assistant лесно може да се „препрограмират“ погрешно заучено произношение.

При груповите занимания се обръща внимание на граматика и на „жива“ обратна връзка, която допринася за увереността, че не само софтуерът те разбира. 😊 Присъствието на менторите помага много и качеството на комуникация с тях и екипа е впечатляващо.

Курсове по Английски език

Онлайн индивидуални курсове по английски език за деца и възрастни. Подходящи за начинаещи до професионалисти, кандидат студенти и интервюта за работа.

Трудно е да се каже, че упражненията са само по английски език – заложената в тях геймификация променя представата, че учиш и я заменя с усещането за нещо приятно, с което се разтоварваш и определено подобряват времето, в което мога да остана концентриран.

Свободата относно управлението на времето, усещането за персонализиране, достъпност, разнообразие и най-вече комуникация с екипа са нещата, които правят курса предпочитан от мен инструмент за надграждане на уменията ми. С удоволствие препоръчвам на хора, които искат да надграждат уменията си и които ценят времето си, обичат резултатите и „ги предпочитат приятни“.

Йордан Йорданов

София

Юли 2022

Как Йордан успя бързо, лесно и приятно да подобри своя английски чрез Neuro English
За нас
Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…
Абониране
Виж още

За нас

Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…

Услуги

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord