Как Ваня научи да говори свободно английски език чрез онлайн обучение

Препоръка за курс по английски от доволен клиент Ваня Маринова.

Отзив на клиент Ваня Маринова за Neuro English

„Горещо препоръчвам Neuro English/Therapy на всички, които искат да говорят и разбират свободно английския език. Учите, когато имате възможност, по колкото пъти искате и най-важното е, че получавете човешко отношение, помощ и стимул да вървите напред.“

Работата ми изисква много добро ниво на писмен и говорим английски език. Не съм първата, нито поледната, която има проблем с тъй наречената езикова бариера.

Дълго време търсих курс, който да ми помогне да реша този проблем. Съвсем случайно попаднах на реклама във фейсбук на Neuro English/Therapy. В първият момент го подминах с думите „поредната реклама“. След няколко дни отново се натъкнах на същата реклама и реших да разгледам какво предлага.

„Първото нещо, което ми хареса беше, че е изцяло онлайн. Фактът, че програмата е насочена изцяло към слушане с разбиране ме грабна.“

Това е нещото, което търсех. Разгледах подробно описанието на всеки един детайл, вариантите за обучение и реших да пробвам. И така се започна.

Когато за първи път стартирах приложението бях малко объркана какво точно да правя, въпреки, че бях прочела указанията. Първите десет минути бях като пиле в калчища, защото за първи път се сблъсквах с такъв метод на обучение.

След това програмата ме завладя.

Дори изпитвах съжаление, когато модулът завършваше. Страшно много ми харесва фактът, че мога да използвам програмата неограничено време. Това ми дава възможност да разбера това, което не съм успяла да разбера веднага.

Fast ForWord много ми помага за слушане с разбиране и най-вече за правилното произношение. Научавам и затвърждавам много нови думи. Много е полезно за различаването на различните звукове.

Мога твърдо да кажа, че за времето през което ползвам програмата, уменията ми за слушане с разбиране се увеличиха многократно.

Другото хубаво нещо е, че граматиката се въвежда много плавно и систематично. Много е полезно, когато направя една и съща грешка многократно, програмата пуска модул за обучение с цел изчистване и разбиране на грешката.

Reading Assistant е много интересен модул. Предлага много и интересни книжки, съобразени с нивото на курсиста. Отговарянето на общите и конкретните въпроси по текста за мен е много полезно.

Четенето е нещо уникално. Научаваш се да признасяш правилно думите, ако се затрудняваш пограмата ти подсказва и те връща докато не я произнесеш правилно. И повярвайте ми, лично за мен, това изобщо не е досадно.

Какво ми даде лично на мен този модул – забелязах, че притеснението ми от това, че не съм произнесла думата правилно започна да намалява.

Станах по-уверена.

Произношението ми като цяло много се подобри. Излушването на книжката ми помогна много в разбирането на текста. Разбира се, тъй като аз ползвам само технически термини в работата си, имам много непознати думи, които трябва да науча, но най-голяма полза от излушването на книжката виждам, в това, че като цяло започнах да разбирам за какво иде реч, без значение от конкретната непозната дума.

Ментор и групови уроци – очарована съм от менторите. Момичета, които имат огромното желание да помогнат, да те научат, да те насочат към проблема, на кое да наблегнеш, къде са ти слабите места. Благодаря им за човешкото отношение (специално на Михаела, която е моят ментор). Груповите уроци са много полезни. Това, което не е ясно се изяснява, затвърждава се граматиката и дават възможност за общуване на английски.

Виж още

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord