“За много кратко време наистина започнах да чувам английската реч и да разбирам.”- Боряна

Препоръка за курс по английски за деца и възрастни от доволен клиент Боряна Валешкова.

“За много кратко време наистина започнах да чувам английската реч и да разбирам.”

Когато попаднах на системата търсех начин да развия специално умения за слушане с разбиране. До тогава, всеки път когато ми се налагаше да слушам английска реч, имах усещането, че оглушавам.

“За много кратко време наистина започнах да чувам английската реч и да разбирам.”

Историята на Fast ForWord

Мозъчна пластичност за обучение и терапия. История на създателите доктори Мерзеник, Талал, Дженкинс и Милър. Основни ползи от обучението чрез Fast ForWord.

Вдъхнових се и записах и двете ми дъщери, и мога да споделя, че съм впечатлена от резултата. Едната говори свободно, а другата, тя е и доста по-малка, разбира и реагира на езика.

“Препоръчах системата на много мои познати и от всички, които се престрашиха да играят игри получих изключително позитивна обратна връзка, включително и че си почиват докато учат.”

Курсове по Английски език

Онлайн индивидуални курсове по английски език за деца и възрастни. Подходящи за начинаещи до професионалисти, кандидат студенти и интервюта за работа.

Ученето чрез игри за нас си беше истинско забавление, а често си правехме и състезания кой до къде е стигнал и кой ще завърши нивото пръв.

Освен това, за моя голяма радост, установих, че не забравям наученото дори и да не практикувам за известно време. Когато си правехме почивки или излизахме във ваканция в началото имах притеснението, че като се върнем ще се наложи да започнем отначало, но това притеснение отпадна след първата почивка.

“За невроанглийския няма възраст.“

Методът наистина е работещ, менторите са изключително позитивни и подкрепящи. Препоръчвам системата на всички, които искат да преодолеят бариерите си с езика или искат да надградят по един приятен и забавен начин.

Препоръка за курс по английски за деца и възрастни от доволен клиент Боряна Валешкова.

Боряна Валешкова

Английски език за деца и ученици​

Онлайн индивидуален курс по английски език за деца и ученици. Подходящ за начинаещи (A0) до кандидат студенти (C1 и C2).
За нас
Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…
Абониране
Виж още

За нас

Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…

Услуги

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord