За инвеститори и партньори

Европейски център по невронауки (NSCenter) е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и решения за професионално обучение.

 

Обученията ни включват сфери като английски език, математика, социални и емоционални умения и професионално обучение.

 

Нашият уникален подход съчетава науката за човешкия мозък и неговата пластичност с адаптивни технологии за обучение, за да осигурим персонализирано образование, съобразено с индивидуалните нужди и силни страни на всеки ученик.

Неврообучение чрез мозъчна пластичност - какви са тенденциите?

Новите образователни технологии като неврообразование и преподаване чрез изкуствен интелект са сред основните индустрии на бъдещето.

 

И за да преведем теорията в практика, ето какво казва статистиката в глобален мащаб:

 

Нашите партньорства

statistika nevroobrazovanie (3)
Партньорствата ни с Carnegie Learning и Scientific Learning осигуряват достъп до най-съвременни технологии като Fast ForWord, MATHia и ZorbitsMath. Тези програми използват изкуствен интелект и невронаука, за да осигурят персонализирани учебни преживявания, съобразени с индивидуалните нужди и силни страни на всеки ученик.

Гордеем се, че сме официален представител на Carnegie Learning за България, Гърция, Македония, Сърбия, Албания и Черна гора. Именно това са и пазарите, на които планираме да разширим дейността си в бъдеще.

 

Вярваме, че всички ученици заслужават качествено образование и че ученето е много повече от брой заучени думи или оценка. То е дълбок процес на развитие, в който започваме да разбираме по-добре света и другите.

 

Именно тази визия искаме да реализираме с помощта на нашите нови партньори и съмишленици.

Инвестирайте в бъдещето на образованието с Европейски център по невронауки

Визията ние е да дадем възможност на всеки човек да разгърне пълния си потенциал чрез иновативни и персонализирани програми за обучение.   Инвестирайки в NSCenter, вие ще инвестирате в едно по-добро бъдеще за децата и възрастните, създавайки общност без граници, където всеки може да изрази себе си, да се наслади на своите различия, знания и вродено любопитство.   Присъединете се към нас, за да променим начина, по който мислим за образованието и да направим така, че учениците да обичат ученето!

Типове партньорства с Европейски център по невронауки

Предлагаме ви избор между три типа партньорство, обвързани с различен тип ангажираност и участие в процесите на компанията.

Тип сътрудничество Финансова инвестиция Участие в процесите Мениджмънт и стратегически решения Дивидент в края на годината
Инвеститор
icons8 done 48
icons8 x 50

icons8 x 50

icons8 done 48

Съдружник

icons8 done 48

icons8 done 48

icons8 x 50

icons8 done 48

Партньор

icons8 done 48

icons8 done 48

icons8 done 48

icons8 done 48

Визия и цели

Чрез вашите инвестиции, ние искаме заедно:

 

  • Да популяризираме и масово да внедрим съвременните образователни технологии в училищата и учебните заведения.
  • Да подобрим качеството и ефективността на образованието.
  • Да разширим дейността си на международните пазари.

 

Ако всичко това е в съзвучие с вас, вашите ценности и вярвания и искате да се присъедините към нашия екип с инвестиции, знания и умения, то попълнете формата по-долу: