Курсове по английски за деца и възрастни: онлайн от Варна

Историята на Fast ForWord

Мозъчна пластичност за обучение и терапия. История на създателите доктори Мерзеник, Талал, Дженкинс и Милър. Основни ползи от обучението чрез Fast ForWord.

В морската ни столица можете да намерите безброй школи, които предлагат курсове по английски. Малко са обаче тези, които ще дадат на вас или децата ви нужната основа за едно успешно бъдеще. Причината за това в повечето случаи е страхът от иновация и интерактивност

 

Тъй като английският е най-говоримият език в света, той е важна част от развитието на деца и възрастни. Ако търсите правилния курс по английски език във Варна, то се поинтересувайте от начините на преподаване и възможностите за обучение. Всяка школа е различна точно толкова, колкото са и учениците.  


За да избегнете попадането в групата на “вечно учащи език” от NSCenter ще ви запознаем с основните разлики между видовете обучения и как да изберете точното за вас.

Курсове по Английски език

Онлайн индивидуални курсове по английски език за деца и възрастни. Подходящи за начинаещи до професионалисти, кандидат студенти и интервюта за работа.

Необходимо ли е физическото присъствие за ефективно обучение по английски?

Несъмнено най-често използваният метод на преподаване е класическият. При него учениците ходят на курсове два или три пъти седмично, на определено място и в точен час

 

Присъствените курсове са ефективни, защото курсистите запазват концентрацията си. Учебната среда ги предразполага за учене, като в същото време липсват разсейващите фактори. Контактът с учителя и останалите в курса също дава добри резултати. Разговорите, водени на английски, затвърждават придобитите знания при този тип езикови курсове.

Последните години са показателни, че не е нужно физическо присъствие, за да бъде успешно обучението. Преподаването на английски онлайн дава изключително добри резултати поради няколко фактора:

 

 • Възможност за индивидуално обучение;
 • Интерактивност;
 • Гъвкавост откъм място, време и темпо на учене;
 • Лесна достъпност;
 • По-ниска цена.

В обучението могат да бъдат включени нестандартни методи на предаване на уроците по английски, които да ангажират и забавляват учениците. Също така, ако към него е добавен софтуер с интелигентен алгоритъм, какъвто е Fast ForWord, преподаването е изцяло персонализирано. Начинът на поднасяне на учебния материал е специално предназначен за вас, вашите възможности, напредък, както и силните ви и слаби страни. 


Всички тези положителни качества трудно биха били възможни по традиционния начин. Причината е в ограниченото време и многото курсисти, на които преподавателят трябва да обърне внимание. Така липсва индивидуалното отношение и е възможно да изостанете с материала.

Уроци по английски във Варна

Ако търсите курс по английски във Варна, ще попаднете на много центрове, които предлагат такива. В случай че сте от хората, които предпочитат да разполагат с времето си, препоръчваме ви онлайн уроци

 

Записвайки себе си или детето си на онлайн езиково обучение във Варна, то можете да се доверите и на школи, които не са базирани във вашия град. Така ще имате по-голям избор от качество, цени и пакети.


Няма как да не споменем и напредъка на дистанционните курсове в последните години. Изолацията по време на пандемията наложи бързото им развитие.

Терапия чрез мозъчна пластичност​

Помощ при дислексия, хиперактивност, дефицит на вниманието, разстройство на слуховата обработка, обучителни трудности и затруднения при изучаването на английски.

Как да изберете на курс по английски език, ако живеете във Варна?

Правилните решения в живота се вземат след много проучвания. Така е и с уроците по английски, от които зависи бъдещото ви развитие. Запознайте се добре с всичко, което включва учебната програма на дадената школа. Проверете издава ли сертификат за ниво, какъв е броят учебни часове, предлага ли се онлайн обучение или е само присъствено. Отговорът на тези въпроси ще наклони везните към правилното място за вас. 

 

Ето и факторите, по които да изберете своя курс по английски във Варна: 

 

 • Гъвкавост – попитайте избрания учебен център дали предлага онлайн обучение. Това би било удобно, ако сте заети и се случи да отсъствате от някой час. 

 

 • Тест за ниво – това е задължителен фактор при избора на школа. Той дава точна оценка за знанията ви, за да бъде подбран курсът за вас.

 • Транспорт – ако учебният център, който сте избрали, не предлага онлайн обучение, проверете за удобен транспорт. В случай че попаднете на добра школа във вашия квартал, още по-добре за вас. Така няма да губите време в трафик.

 • Издаване на сертификат – качествените езикови центрове издават сертификат за владеене на езика, който е по Общата европейска референтна езикова рамка. Това се случва след успешно преминати изпити по всички нива.

 • Мнения – след като най-вероятно сте се спрели на учебен център, прочетете мнения за него в интернет или поговорете с ваши познати, които го посещават.

 • Цени – направете си проучване дали за цената, която в бъдеще ще заплатите, ще получите това, което очаквате. На много места цените са високи, но след края на обучението учениците са с много пропуски в знанията. 


В NSCenter, например, цената за курс е много по-ниска, отколкото в повечето школи, но въпреки това получавате напълно персонализирано онлайн обучение за всеки курсист.

Английски език за деца и ученици​

Онлайн индивидуален курс по английски език за деца и ученици. Подходящ за начинаещи (A0) до кандидат студенти (C1 и C2).

Курсове по английски с NSCenter - онлайн от всяка точка на България и света

NSCenter е мястото, което покрива всички нужди на своите курсисти. В него ще откриете алтернативи за обучение както за деца, така и за възрастни, и то изцяло онлайн.

 

Нашите частни уроци по английски се провеждат с помощта на интелигентния софтуер Fast ForWord. Той се адаптира към начина ви на мислене и възможностите ви, за да получите възможно най-доброто обучение.

 

Програмата позволява да напредвате със свое темпо без да имате пропуски в знанията си. Тя оценява силните ви страни и подобрява слабите. Този начин на преподаване е изключително подходящ за ученици със специални образователни потребности. 

По-долу ще ви дадем повече детайли за програмите ни на обучение. Те са под формата на интензивен курс и са изцяло онлайн. 

Тест за определяне на ниво 

Той е ключов за обучението ви и ще определи нивото ви по английски език. Нивата в Общата европейска референтна езикова рамка (CEFR) са шест – A1, A2, B1, B2, C1 и C2. След като тестът определи нивото ви, ще започнете своето обучение от него. 

Английски език за деца

Курсът е предназначен за най-малките ни курсисти – от 5 до 12-годишна възраст. Той ще ги запознае с лексиката и граматиката на английски език, като в същото време ще развие и когнитивните им умения. Те са от голямо значение за правилното разбиране на материала. 

 

Под формата на забавни компютърни игри, курсистите ще се научат да четат и пишат на езика. 

Английски език за тийнейджъри

Програмата е за обучение на ученици от 13 до 19-годишна възраст. Тя ги подготвя перфектно за изпити и матури чрез индивидуално обучение. Fast ForWord набляга на пропуските в знанията и ги разяснява. 

Летни курсове по английски език

Отделянето на поне 2-3 часа на ден през лятната ваканция е достатъчно, за да не се загуби наученото от предходната учебна година. Така децата ще са подготвени за училище без да имат нужда от време за припомняне. Летните курсове по английски в NSCenter са подходящи за деца на и над 5 години. 

Английски език за възрастни 

Нашите курсове по английски език ще ви помогнат да превъзмогнете трудностите към свободното говорене на английски език. При нас можете да запишете напълно персонализирано обучение, което да е спрямо вашите нужди, възможности и цели за развитие. 


Тъй като курсовете са онлайн, те са достъпни по всяко време и в удобно за вас място.

Английски език за възрастни​

Онлайн индивидуален курс по английски език за възрастни. Подходящ за начинаещи (A0) до професионалисти (C1 и C2), кандидат студенти и интервюта за работа.

Често задавани въпроси

То позволява да напредвате спрямо своите умения и да отделяте толкова време, колкото искате и можете. Интерактивността и иновативните методи на преподаване са също сред позитивите на онлайн курсовете. Контролът върху скоростта на обучение е изцяло във вашите ръце.

Присъствените курсове имат своите минуси, които са свързани предимно с гъвкавостта. Това включва времето на провеждане, местоположението и скоростта на преподаване. Често при него липсва индивидуален подход, заради големия брой курсисти в група.

Те са от полза както за работата и образованието ви, така и за собственото ви самочувствие. Също така, изучаването на чужд език подобрява функциите в мозъка, правейки го по-гъвкав.

Всичко е много индивидуално. Един курсист може да успее в рамките на месец, а друг – за три месеца. Преминаването на ниво по английски зависи от вашите възможности и старание. Най-важното при избора на обучение с Fast ForWord е, че няма да имате пропуски в знанията, защото софтуерът набляга на тях. Когато преминете всички изпити и тестове успешно, ще преминете в следващото ниво. 

За нас
Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…
Абониране
Виж още

За нас

Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…

Услуги

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord