Курсове по английски за деца и възрастни: онлайн от Пловдив

Историята на Fast ForWord

Мозъчна пластичност за обучение и терапия. История на създателите доктори Мерзеник, Талал, Дженкинс и Милър. Основни ползи от обучението чрез Fast ForWord.

Има много школи, които предлагат курсове по английски в Пловдив. Сред тях ще намерите такива както за деца, така и за възрастни. От голямо значение е избирането на подходящото обучение за вас и детето ви, но за да усвоите език, то трябва да е качествено. 

 

За съжаление, намирането на правилния курс невинаги е успешно и голяма част от курсистите попадат в групата на “вечно учащите език”

 

Английският език е новата лингва франка и е ключов инструмент както за работа, така и за образование. И тъй като ежедневието на хората става все по-забързано в последните години, а голяма част от хората живеят извън града, курсовете по английски онлайн са предпочитан вариант.


От NSCenter ще ви запознаем с различните видове начини на обучение, за да ви помогнем в избора на частни уроци по английски език в Пловдив.

Местоположение, методика, удобство – как да изберем курс по английски език?

Най-класическият метод на преподаване е присъственият, в който курсистите са в класна стая и преподавателят им преподава. Вторият и често по-предпочитан вариант е под формата на онлайн уроци. В него обучението се извършва дистанционно и в удобно за курсистите време и място. 

 

За да се спрете на удобния за вас метод, трябва да сте запознати с техните плюсове и минуси. Ето защо ще поговорим по-подробно за тях в редовете по-долу.

Плюсове и минуси на присъствените уроци

Избирайки тази алтернатива, е препоръчително да не отсъствате от уроците си, защото така ще пропуснете усвояване на част от учебния материал. Присъствието ви трябва да е на точно място и в определен ден и час. Вие сте отговорни и за напредъка си, като това зависи колко сте редовни и какво време отделяте за домашни.

Терапия чрез мозъчна пластичност​

Помощ при дислексия, хиперактивност, дефицит на вниманието, разстройство на слуховата обработка, обучителни трудности и затруднения при изучаването на английски.

Това са положителните страни на присъствените курсове: 

 

 • Личен контакт – общуването с преподавателя и останалите ученици ще допринесе за по-приятелската атмосфера на курса. Ако говорите по между си на английски, ще затвърдите знанията си. 

 

 • По-лесна концентрация – у дома има прекалено много разсейващи фактори, които да попречат на концентрацията ви. Създадената учебна среда помага да се съсредоточите в урока. Това е особено вярно, ако сте още ученик или наскоро сте завършили, защото мозъкът ви се пренастройва автоматично за учене. 

 

 • Повече примери – преподавателят ще има възможност да ви даде повече примери от реалния живот, което ще е от помощ за по-доброто разбиране на уроците. 

 

Ето и негативните страни: 

 

 • Липса на индивидуален подход – в присъствените групи има повече курсисти. Така преподавателят не може да обърне достатъчно внимание на всички и често има пропуски в усвояването на материала.

 • Кратко време – учителят трябва да премине през всички уроци за определено време. В случай че имате пропуски, ще трябва да заплатите допълнително за още часове.

 

 • Допълнителни разходи – учебните помагала са закупуват отделно и обикновено не са включени в цената на уроците. Ако сте записали курсове по английски в Пловдив, ще са ви нужни време и разходи за транспорт. 


Липса на гъвкавост – курсовете се провеждат в определени дни и в точен час. Това би ви затруднило, ако нямате възможност да ги посетите в някой от дните, а това се случва. Така има вероятност малко да сте по-назад от другите курсисти с уроците си.

Плюсове и минуси на онлайн уроците

Развитите технологии позволяват обучение от всяка точка на света. Много онлайн курсове предлагат интензивно изучаване на английски по различи методи. Например, в NSCenter ще откриете Fast ForWord – курс по английски с изкуствен алгоритъм.

 

Представяме ви плюсовете от иновативното онлайн обучение по английски език:

 

 • Удобство – главното предимство е, че можете да добивате нови знания от комфорта на дома или докато сте на почивка. Лекциите обикновено се записват в облачно пространство, до което има постоянен достъп и липсва опасността от пропуснат урок. Това удобство води и до по-редовна посещаемост.

 • Интерактивност – използвайки своята креативност, преподавателите могат да включат в уроците си игри, видеоматериали и др. Това допринася за ангажираността по време на час. 

 

 • По-ниска цена – онлайн уроците по езика обикновено са по-евтини. Това е така, защото липсват разходи за наем и сметки на помещение, както и за транспорт. Не е нужно да закупувате и учебни помагала, тъй като в повечето случаи всичко е включено в цената за курса.

 

 • Персонализирано обучение – когато в курсовете е включен и софтуер с изкуствен интелект, какъвто е Fast ForWord, обучението е индивидуално и преминава гладко. Приспособяването му към курсистите позволява напредвате със свое темпо, без притеснението, че ще изпуснете част от материала. 

 

Перфектната учебна среда е възможна с избора на правилния онлайн курс по английски. За целта са нужни висококвалифицирани преподаватели или ментори, иновативност и желание от ваша страна. 

 

Минусите на дистанционното обучение са следните: 

 

 • Липса на личен контакт – вярно е, че няма да имате физически контакт с преподавателя и останалите курсисти. Не е невъзможно обаче да се упражнявате в неформална среда дори и дигитално в малки групи. 


Технически проблеми – нужно е компютърът или мобилното ви устройство да са в изправност. Също така, задължително е да сте със стабилна интернет връзка, за да имате възможност за ефективно участие.

Курсове по Английски език

Онлайн индивидуални курсове по английски език за деца и възрастни. Подходящи за начинаещи до професионалисти, кандидат студенти и интервюта за работа.

Къде можете да учите английски в Пловдив?

В Пловдив има много школи по английски език, както летни, така и целогодишни. Все повече хора предпочитат онлайн курсовете, тъй като предлагат по-голяма гъвкавост откъм време и място

 

Ако изберете този тип обучение, няма да сгрешите. С днешна дата то ви предлага много по-високо ниво отпреди години, тъй като изолацията по време на пандемията наложи неговото бързо развитие. 

Как да изберете подходящ курс по английски език, ако сте базирани в Пловдив?

За да вземете правилно решение при избора на езиков курс в Пловдив, запознайте се с всичко, което ви интересува. Това може да включва програмата на обучение и колко учебни часа има в нея, оценяването, получаването на сертификат по Общата европейска езикова рамка, както и цената. 

 

По-долу ви представяме някои стъпки, които да улеснят процеса: 

 

 • Мнения – за всяка школа ще намерите мнения в интернет пространството. Освен това можете да се консултирате и с ваши познати и приятели, които да ви споделят и своето мнение.

 • Тест за ниво на английски – за да протече обучението ви гладко и да добиете реални знания, важно е школата да предлага тест, определящ настоящите умения за боравене с езика.

 • Местоположение – в случай че не сте се спрели на онлайн курсове, проучете дали до школата имате удобен транспорт. Така няма да прекарвате толкова време в пътуване.

 • Сертификат – в края на почти всяко езиково обучение се издава сертификат за владеене на езика по европейската езикова рамка. Добре е да се поинтересувате дали ще получите такъв.

Възможности – проучете дали школата осигурява и онлайн обучение. Така ще сте сигурни, че няма да пропуснете част от уроците си и ще бъдат качени в облачното пространство.

Английски език за деца и ученици​

Онлайн индивидуален курс по английски език за деца и ученици. Подходящ за начинаещи (A0) до кандидат студенти (C1 и C2).

Курсове по английски с NSCenter – онлайн от всяка точка на България и света

В NSCenter ще откриете интензивни онлайн курсове по английски език, които могат да се карат от удобни за вас час и място. 


Системата, чрез която се провеждат, се казва Fast ForWord и е с вграден интелигентен алгоритъм. Той се приспособява към знанията и уменията ви, като така напредвате с ваше темпо. Програмата е подходяща за малки и големи, както и за деца със СОП.

Представяме ви информация за програмите, които предлагаме в NSCenter. Те са за интензивно изучаване на английски език и са изцяло онлайн.  

Тест за определяне на ниво 

За да получите максималното от обучението си по английски, то ще е добре да направите тест, който да определи на кое ниво сте по езика. Така ще можете да започнете обучението си от него. 

 

Нивата са 6 и са по Общата европейска референтна езикова рамка (CEFR):
 

 • A1 Beginner;
 • A2 Pre-intermediate;
 • B1 Intermediate;
 • B2 Upper-intermediate;
 • C1 Advanced;
 • C2 Proficiency.

Английски език за деца

Децата ще се запознаят с граматиката и лексиката, докато развиват и над 40 когнитивни умения. Те ще се научат на четене с разбиране и писане на английски текст. Курсовете протичат под формата на компютърни игри. 

 

Подходящата възраст на курсистите е от 5 до 12 години. 

Английски език за тийнейджъри

За перфектна подготовка за предстоящите изпити и матури, учениците от гимназията могат да разчитат на Fast ForWord. Обучението е изцяло персонализирано спрямо уменията на децата, като набляга на пропуските им и ги изглажда. 


Подходящата възраст на курсистите е от 13 до 19 години.

Английски език за възрастни​

Онлайн индивидуален курс по английски език за възрастни. Подходящ за начинаещи (A0) до професионалисти (C1 и C2), кандидат студенти и интервюта за работа.

Летни курсове по английски език

Ако през лятната ваканция малчуганите прекарват минимум по 2 часа на ден в учене, те няма да загубят знанията си по английски език, които са придобили по-рано. Връщането в училище през есента ще е спокойно и няма да се налага нова адаптация към материала. 

 

Подходящата възраст на курсистите е от 5 години. 

Английски език за възрастни 

За да преборите езиковата бариера, в NSCenter можете да се запишете на индивидуално обучение, което е съобразено с вашите цели и нужди. Подходящо е за студенти и работещи и е достъпно от всяко място и по всяко време. 

 

Курсът подобрява когнитивните умения, отговорни за ученето, както и следните знания: 

 

 • Общ английски;
 • Бизнес английски; 
 • Разговорен английски. 

 

Всяко от тези направления ще е от полза за професионалното ви развитие, както и за свободното говорене на английски навсякъде по света.

Често задавани въпроси

За разлика от традиционното обучение, това онлайн ви позволява да учите с ваше темпо и в удобно за вас време. Разполагате с по-голям контрол върху скоростта на обучението.

Традиционните курсове по английски са по установен график. Преподавателят преподава със свое темпо, което често води до пропуски у учениците. Онлайн обучението се провежда спрямо вашите възможности. Вие решавате колко време ще отделяте за учене и кога.

Всеки курсист минава едно ниво за различно време. Вие може да успеете да преминете на следващото за 2-3 седмици, а друг – за 2-3 месеца. Fast ForWord се адаптира спрямо вашите възможности, като напредъкът ви зависи мотивацията, старанието и редица други фактори. Най-често едно ниво се преминава за 1-2 месеца.

За нас
Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…
Абониране
Виж още

За нас

Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение…

Услуги

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord