За нас

Център по Невронауки

Образователен център Карнеги към Европейски център по невронауки

Вашият партньор за образователни програми за деца и възрастни

Европейски център по невронауки е основан в началото на 2016 г. и е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение. Чрез нашия партньор Carnegie Learning Inc., ние предлагаме висококачествени предложения за изучаване на английски език, математика, социални и емоционални умения, професионално обучение и др.

Европейски център по невронауки променя начина на мислене за учене и предлага мощни инструменти, както за учители, така и за ученици.

Нашата визия

Визията на Европейски център по невронауки е да дадем възможност на всеки човек да разгърне пълния си потенциал чрез подобряване на когнитивните умения, повишаване на емоционалната компетентност, развиване на социалните умения и мозъка чрез невронауки, иновации и високи технологии.

Уникалният ни подход е дисциплинарен, съчетаващ науките за работата на човешкия мозък и неговата пластичност с адаптивни технологии за обучение. Проба-грешка, модели и игрите като първичен и натурален начин за учене са в основата на нашите програми.

За постигане на нашата визия, ние използваме иновации, невронаука, мозъчна пластичност, индивидуален подход според възможностите, споделен опит, учене чрез преживяване. Работим с деца и възрастни, за да създадем едно по-добро място за живеене.
За нас е важно да помогнем на децата да изразяват себе си и своята същност, да се радват на различията, знанието и вроденото си любопитство.
Ние искаме да създадем общност без граници, където всичко това да се случи.

Въвеждане на съвременни технологии в процеса на учене в България – Fast ForWord, Reading Assistant, MATHia и други.

По този начин ние искаме да осигурим обучение, което е съобразено с индивидуалните нужди и силни страни на всеки ученик, максимално доближаващо се до естествения начин на учене при човека.

Нашата мисия
Нашите вярвания
Кои сме ние?
Зейнеп Джугдан

Ментор

Филолог и преподавател по чужди езици. Квалифициран учител по английски език. Целеустремена, успяваща и мотивирана личност.

Като млад учител, Зейнеп се стреми да представя по забавен и атрактивен начин учебния материал, така, че той да бъде усвоен по възможно най-лесен начин, а най-голямото удовлетворение за нея се крие в това да вижда учениците си – знаещи, можещи и постигащи!

Мирослав Начев
Управител
Сертифициран коуч към международната коуч федерация (ICF), ментор и фасилитатор. След повече от 20 години опит в бизнеса, управлението на хора, бизнес развитие, маркетинг, продажби и управление на проекти, неговото желание е да предаде натрупаните знания, опит и умения. Занимава се с разработване и фасилитиране на професионални и личностни семинари, основани на методологията “Учене чрез преживяване”. Провежда коучване и менторство на групи и индивидуални клиенти за постигането на професионални и лични цели.
Михаела Тимофеева

Ментор

Следва славянска филология с полски език в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Тя е силно мотивирана от идеята да помага на хората да се развиват. Работи като редактор и преводач във фондациите “За нашите недоносени деца” и “Developya” по теми, свързани с ранното детско развитие.

Марина Георгиева

Ментор

Завършила бакалавър английска филология в Англия и следва магистър Лингводидактика в Нов български университет.

Марина е мотивирана да преподава на деца и възрастни, както и да помага за тяхното развитие. Тя иска всеки да открие потенциала си, да го развие и да усъвършенства компетенциите си по английски език. Марина е иноватор, стреми се да прилага индивидуален подход към учениците и се вдъхновява от техните резултати.