За нас

Образователен център Карнеги към Европейски център по невронауки

Вашият партньор за образователни програми за деца и възрастни

Европейски център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение. Чрез нашия партньор Carnegie Learning Inc., ние предлагаме висококачествени предложения за изучаване на английски език, математика, социални и емоционални умения, професионално обучение и др.

Европейски център по невронауки променя начина на мислене за учене и предлага мощни инструменти, както за учители, така и за ученици.

Нашата визия

Визията на Европейски център по невронауки е да дадем възможност на всеки човек да разгърне пълния си потенциал чрез подобряване на когнитивните умения, повишаване на емоционалната компетентност, развиване на социалните умения и мозъка чрез невронауки, иновации и високи технологии.

Уникалният ни подход е дисциплинарен, съчетаващ науките за работата на човешкия мозък и неговата пластичност с адаптивни технологии за обучение. Проба-грешка, модели и игрите като първичен и натурален начин за учене са в основата на нашите програми.

За постигане на нашата визия, ние използваме иновации, невронаука, мозъчна пластичност, индивидуален подход според възможностите, споделен опит, учене чрез преживяване. Работим с деца и възрастни, за да създадем едно по-добро място за живеене.
За нас е важно да помогнем на децата да изразяват себе си и своята същност, да се радват на различията, знанието и вроденото си любопитство.
Ние искаме да създадем общност без граници, където всичко това да се случи.

Въвеждане на съвременни технологии в процеса на учене в България – Fast ForWord, Reading Assistant, MATHia и други.

По този начин ние искаме да осигурим обучение, което е съобразено с индивидуалните нужди и силни страни на всеки ученик, максимално доближаващо се до естествения начин на учене при човека.

Нашата мисия
Нашите вярвания
Кои сме ние?
Габриела ГЕОРГИЕВА
Ментор

Дългогодишен опит като учител по английски език. Преподавала английски език в България и чужбина. Ресурсен учител и бакалавър по психология. Опит в работата с деца и възрастни. Вдъхновява я работата с деца и стимулирането на тяхното развитие.

Мирослав Начев
Управител
Сертифициран коуч към международната коуч федерация (ICF), ментор и фасилитатор. След повече от 20 години опит в бизнеса, управлението на хора, бизнес развитие, маркетинг, продажби и управление на проекти, неговото желание е да предаде натрупаните знания, опит и умения. Занимава се с разработване и фасилитиране на професионални и личностни семинари, основани на методологията “Учене чрез преживяване”. Провежда коучване и менторство на групи и индивидуални клиенти за постигането на професионални и лични цели.
Йоана Марковска
Логопед и ментор
Завършила бакалавър и магистър по Логопедия в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Има опит в работата с деца със СОП, както и с различни говорно-комуникативни нарушения на развитието. Участвала в различни стажантски програми и обучения, сред които: “Монтесори метод” за деца със СОП, работа със скринингов инструмент за оценка на детското развитие – Denver II, обучение по хранителна терапия и други. Освен частна логопедична практика, работи и като училищен логопед.
Михаела Тимофеева

Ментор

Следва славянска филология с полски език в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Тя е силно мотивирана от идеята да помага на хората да се развиват. Работи като редактор и преводач във фондациите “За нашите недоносени деца” и “Developya” по теми, свързани с ранното детско развитие.

Зейнеп Джугдан

Ментор

Филолог и преподавател по чужди езици. Квалифициран учител по английски език. Целеустремена, успяваща и мотивирана личност.

Като млад учител, Зейнеп се стреми да представя по забавен и атрактивен начин учебния материал, така, че той да бъде усвоен по възможно най-лесен начин, а най-голямото удовлетворение за нея се крие в това да вижда учениците си – знаещи, можещи и постигащи!