1

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ! Вземи 30% отстъпка от 06.12.2023 до 10.01.2024!

*Отстъпката е валидна за всичките ни курсове и е приоложена автоматично.
Дни
Часове
Минути
Секунди

За нас

Център по Невронауки

Образователен център Карнеги към Европейски център по невронауки

Вашият партньор за образователни програми за деца и възрастни

Европейски център по невронауки (NS Center) е основан в началото на 2016 г. и е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение. Европейски център по невронауки е официален представител на Carnegie Learning за България, Гърция, Македония, Сърбия, Албания и Черна гора. Чрез нашия партньор Carnegie Learning ние предлагаме висококачествени предложения за изучаване на английски език чрез Fast ForWord, социални и емоционални умения, професионално обучение и др.

Европейски център по невронауки променя начина на мислене за процеса на учене и предлага мощни инструменти, както за учители, така и за ученици.

Нашата визия

Визията на Европейски център по невронауки е да дадем възможност на всеки човек да разгърне пълния си потенциал чрез подобряване на когнитивните умения, повишаване на емоционалната компетентност, развиване на социалните умения и мозъка чрез невронауки, иновации и високи технологии.

Уникалният ни подход е мултидисциплинарен, съчетаващ научните разработки за работата на човешкия мозък и неговата пластичност с адаптивни технологии за обучение. Подходът проба-грешка, редица други модели, както и игрите като първичен и естествен начин за учене, са в основата на нашите програми.

За постигане на нашата визия, ние използваме иновации, невронаука, мозъчна пластичност, индивидуален подход според възможностите, споделен опит, учене чрез преживяване. Работим с деца и възрастни, за да създадем едно по-добро място за живеене.
За нас е важно да помогнем на децата да изразяват себе си и своята същност, да се радват на различията, знанието и вроденото си любопитство.
Ние искаме да създадем общност без граници, където всичко това да се осъществи.

Въвеждане на съвременни технологии в процеса на учене в България – Fast ForWord, Reading Assistant и други.

Чрез тези технологии ние искаме да осигурим обучение, което е съобразено с индивидуалните нужди и силните страни на всеки обучаващ се. Подходът се доближава максимално до естествения начин на учене при човека.

Нашата мисия
Нашите вярвания

Терапия на аутизъм чрез Fast ForWord

Научно изследване на биологичните промени в слуховата функция при деца с аутизъм при третиране с програмата Fast ForWord.

Списък за родители с най-често срещани симптоми

Детето ви има ли затруднения с ученето?

Терапия на нарушения на слуховата обработка чрез Fast ForWord

Научно изследване: Откриване и лечение на деца с Централно нарушение на слуховата обработка (ЦНСО)

Терапия на Дислексия чрез Fast ForWord

Научно изследване: Невродефицити у деца с дислексия смекчена чрез Fast ForWord – доказателства чрез фЯМР

41 когнитивни умения

Терапия чрез Fast ForWord

Английски чрез Fast ForWord