За нас

Център по Невронауки

Образователен център Карнеги към Европейски център по невронауки

Вашият партньор за образователни програми за деца и възрастни

Европейски център по невронауки (NS Center) е основан в началото на 2016 г. и е водещ доставчик на образователни технологии, учебни програми и професионални решения за обучение. Европейски център по невронауки е официален представител на Carnegie Learning за България, Гърция, Македония, Сърбия, Албания и Черна гора. Чрез нашия партньор Carnegie Learning ние предлагаме висококачествени предложения за изучаване на английски език чрез Fast ForWord, математика чрез MATHia, социални и емоционални умения, професионално обучение и др.

Европейски център по невронауки променя начина на мислене за учене и предлага мощни инструменти, както за учители, така и за ученици.

Нашата визия

Визията на Европейски център по невронауки е да дадем възможност на всеки човек да разгърне пълния си потенциал чрез подобряване на когнитивните умения, повишаване на емоционалната компетентност, развиване на социалните умения и мозъка чрез невронауки, иновации и високи технологии.

Уникалният ни подход е дисциплинарен, съчетаващ науките за работата на човешкия мозък и неговата пластичност с адаптивни технологии за обучение. Проба-грешка, модели и игрите като първичен и натурален начин за учене са в основата на нашите програми.

За постигане на нашата визия, ние използваме иновации, невронаука, мозъчна пластичност, индивидуален подход според възможностите, споделен опит, учене чрез преживяване. Работим с деца и възрастни, за да създадем едно по-добро място за живеене.
За нас е важно да помогнем на децата да изразяват себе си и своята същност, да се радват на различията, знанието и вроденото си любопитство.
Ние искаме да създадем общност без граници, където всичко това да се случи.

Въвеждане на съвременни технологии в процеса на учене в България – Fast ForWord, Reading Assistant, MATHia и други.

По този начин ние искаме да осигурим обучение, което е съобразено с индивидуалните нужди и силни страни на всеки ученик, максимално доближаващо се до естествения начин на учене при човека.

Нашата мисия
Нашите вярвания
Кои сме ние?
Мирослав Начев
Управител
Сертифициран коуч към международната коуч федерация (ICF), ментор и фасилитатор. След повече от 20 години опит в бизнеса, управлението на хора, бизнес развитие, маркетинг, продажби и управление на проекти, неговото желание е да предаде натрупаните знания, опит и умения. Занимава се с разработване и фасилитиране на професионални и личностни семинари, основани на методологията “Учене чрез преживяване”. Провежда коучване и менторство на групи и индивидуални клиенти за постигането на професионални и лични цели.